Asistent a backoffice podpora IT firmy – nabídka práce

Logo práce z domu.

IT firmě Team Zeus, která vyvíjí firemní komunikační softwary, by se hodil nový kolega nebo kolegyně, které by mohli svěřit úkoly v backoffice, organizační věci spojené s chodem společnosti a firemní administrativu. Pokud máte zkušenosti s podobnou prací a navíc zvládnete efektivně ovládat počítač a domluvíte se plynulou angličtinou, můžete v Team Zeus získat práci na plný úvazek. Pracovní doba bude záviset na domluvě, stejně tak firma nabízí možnost pracovat z domova.

 

Naplň práce:

Požadují:

  • dobrý písemný projev v českém a anglickém jazyce,
  • dobrá znalost práce na PC – internet, MS Office – Word, Excel apod.

 

Osobnostní předpoklady:

  • analytické uvažování,
  • organizační schopnosti.

 

Nabízejí:

  • možnost práce z domu (home office),
  • nadprůměrné finanční ohodnocení,
  • možnost podílet se na IT projektech pro UK a evropský trh.

 

Více informací a kontakt na firmu najdete na stránce:

https://www.startupjobs.cz/nabidka/20619/asistent-asistentka-pro-it-spolecnost

 

Není pro vás tato nabídka práce zajímavá? Znáte však někoho, koho by oslovila a upoutala? Zprostředkujte mu tento inzerát.

 

Určitě mrkněte i na další volné nabídky práce, které je možné provádět pohodlně doma.

 

Pokud hledáte práci z domova výhradně v oblasti administrativy, pak se překlikněte zde. Najdete tam další nabídky práce pro asistentky.

 

Pokud se vám tento článek líbí (nebo celý můj web), sdílejte ho se svými přáteli, určitě to ocení. Klidně se přidejte i do mé facebookové skupiny, budete tak mít stále přehled o nových pracovních příležitostech. Skupina je zaměřená na výdělek na internetu a zveřejňuji v ní i nabídky na práci z domu. Klikněte na „líbí se mi to“ a v upozorněních nastavte „dostávat všechny příspěvky“.

 

Sdílejte:

Leave a Reply